Aanmelden (cursus)

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden voor een cursus bij de SAB. U kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Het deelnemerschap met onze stichting geldt voor de duur van de cursus.


ga verder

Aanmelden (recreatieve activiteit)

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden voor een recreatieve activiteit bij de SAB. U kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Het deelnemerschap met onze stichting geldt voor een heel kalenderjaar.


ga verder

Wijzigen (bankrekeningnummer)

Een nieuw bankrekeningnummer? Vul onderstaand formulier in en wij maken het in orde!


ga verder

Wijzigen (adres, telefoonnummer of e-mailadres)

Verhuisd? Of een andere wijziging, zoals een nieuw e-mailadres of telefoonnummer? Vul onderstaand formulier in en wij maken het in orde!


ga verder

Afmelden (recreatieve activiteit)

Het opzeggen als deelnemer aan een recreatieve activiteit, waarbij u een doorlopende incasso-machtiging hebt, dient schriftelijk (brief of e-mail) aan de deelnemeradministratie te geschieden. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Opzeggen kan tot en met 1 december van het lopende verenigingsjaar.


ga verder

Contact (deelnemeradministratie)

Heeft u vragen over het deelnemerschap? Wilt u informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door onderstaand formulier te gebruiken.


ga verder

Contact (algemeen)

Heeft u vragen? Wilt u informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door onderstaand formulier te gebruiken.


ga verder