Wie zijn wij?

De Stichting Senioren Actief Bemmel, kortweg SAB, organiseert cursussen en activiteiten voor senioren. De gemeente Lingewaard verstrekt subsidies ter ondersteuning van deze activiteiten. Deelnemers worden zo in staat gesteld om laagdrempelig te kunnen deelnemen aan deze activiteiten.


lees verder

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Senioren Actief Bemmel bestaat uit minimaal 5 bestuursleden, waarvan het merendeel wordt benoemd op voordracht van de Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg.


lees verder

Vrijwilligers gevraagd

De cursussen worden door professionele docenten gegeven, maar de meeste recreatieve activiteiten draaien op vrijwilligers die met hart en ziel zich inzetten om hun groepen draaiende te houden.


lees verder

Doelstellingen

De stichting heeft als doelstelling de bevordering van recreatieve en educatieve activiteiten in Bemmel ten behoeve van de leefbaarheid voor 55+ senioren.


lees verder

Zoeken

Op zoek naar een specifiek onderwerp? Gebruik dan onze zoekfunctie. 


lees verder

Privacyverklaring

Stichting Senioren Actief Bemmel, hierna te noemen de stichting, verwerkt persoonsgegevens. In dit privacystatement geven wij antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door de stichting. De stichting streeft ernaar te voldoen aan de geldende wetgeving ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens. Met ingang van 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Meest recente versie: April 2024


lees verder

Documenten

Bij ons kunt u diverse documenten downloaden. Zoals nieuwsflitsen, het inschrijfformulier en pensioeninformatie. Zijn de nieuwsbrieven ook bij de originele bron beschikbaar, dan vindt u hieronder eerst de externe links. Daaronder de documenten die wij zelf aanbieden. Het zijn in de meeste gevallen pdf-bestanden. De pdf-bestanden kunt u lezen met een pdf-reader, zoals Sumatra PDF.
 


Lees verder